Welkom op de website van 'Leefstijl Expertise Centrum'  in Veenendaal en "praktijk voor je leefstijl'

Inleiding

Leefstijl is een algemeen begrip. Leefstijl heeft voor iedereen een andere betekenis. Daarom is het belangrijk dat ik als leefstijlcoach mijn begeleiding afstem op uw individuele interpretatie van uw 'Leefstijl'. Leefstijlcoaching is voor mij dan ook per definitie maatwerk.

Maatwerk betekent een plan van aanpak die past bij wie u bent en wat u wilt. U bepaalt de doelstelling en u heeft de regie in handen.

Praktijk voor leefstijl coaching is gevestigd in het 'Leefstijl Expertise Centrum'.

Wat is Leefstijl?

Leefstijl kan te maken hebben met bewegen, voeding, stress, slaap, je fit voelen, uiteraard gezond gewicht en het hebben van voldoende energie. U mag van mij verwachten dat uw doelstelling het uitgangspunt is van de begeleiding. Op basis van uw doelstelling(en) maken we samen een plan van aanpak.

Daarvoor is soms onderzoek nodig. Daar waar dat nodig is doen we dat. Waar dat niet nodig is doen we dat uiteraard niet.

Het uitgangspunt bent u!

Hoe werkt het?

U dient een verwijzing te hebben van de huisarts. Bij aanvang gaan we met u in gesprek en inventariseren we wat gedaan moet worden om uw persoonlijke doelstelling te bereiken. Het maken van een plan van aanpak is iets dat we samen moeten doen. Het moet u passen als een jas. U trekt de jas aan en als die past gaan we samen aan het werk.

Uiteindelijk krijgt u een advies dat inhoud geeft aan uw behoefte en een programma dat maakt dat u uw doelstellingen kunt behalen.